Cart 0
Hyvinvointi, luovuus, valokuvaus, valmentaminen

 valmennukset

“Extremes are easy;

strive for balance.”

Aino merihaka Aleksin Valinnat-6.jpg
 

HELL WEEK

“Olet enemmän, kuin luulet.”

VK Hellweek vikatreeni-23pieni.jpg

Yrityksille ja ryhmille suunniteltu HELL WEEK on viikon kestävä ryhmähenkeä ja yksilön hyvinvointia kehittävä palvelu. Viikon aikana jokainen oppii paljon kehosta, ravinnosta, mielestä ja levosta - sekä toisistaan ryhmätreenien ja alku- ja loppuluentojen avulla. Vedä mukaan porukkasi sopivasti haastavaan, mutta myös hauskaan treeniviikkoon, joka räätälöidään teidän toiveisiin sopivaksi!

Hinta koko paketille alkaen 1500€+alv.

 
hellweekgraffa2-01.png
 
 
 

YKSILÖVALMENNUS

 
 
kehograffa-01.png

Keho

mieliaivotgraffa-01.png

Mieli

ruokagraffa-01.png

Ravinto

palautuminengraffa-01.png

Palautuminen

Kehon treenaaminen on yksinään loppupeleissä erittäin pinnallista puuhaa. Samaa voi sanoa pelkän ravinnon, levon tai mielen harjoittamisesta - mikään näistä ei irrallisena anna meille pitkäkestoisia tuloksia tai onnellisuutta. Näiden teemojen yhdistäminen lukemattomine alaotsikoineen toisaalta on melko voittamaton combo ja siksi yksilövalmennuksissani keskitytään niihin kaikkiin.

Kokonaisvaltainen valmentaminen ei sovi jokaiselle, minkä takia toivonkin asiakkailtani ensisijaisesti omaa sisäistä halua osallistua. Minun tehtävänäni on toki (muun muassa) motivoida, mutta liekin täytyy löytyä sinusta itsestäsi. Oletko aidosti valmis tekemään töitä kanssani ja löytää yhdessä keinot rakentaa parempaa kuntoa, tasapainoisempaa mieltä, energisöivää ruokavaliota, tehokkaampaa palautumista ja onnellisempaa elämää?

 

Tunnit livenä alkaen 75€/h + kuntosalimaksut.

 
persoonallisuustestigraffa1-01.png
persoonallisuustestigraffa2-01.png

Persoonal-lisuustesti

Mielen valmentamisen ja erityisesti itsetuntemuksen lisäämisen työkaluna toimii loistavasti persoonallisuustesti Mindfindr. Testin tekeminen tapahtuu helposti netissä, jonka jälkeen tulokset käydään kanssani läpi rauhassa. Tuloksista ilmenee mm. sinun vahvuuksia ja heikkouksia, joiden ymmärtäminen auttaa kehittämään esimerkiksi hyviä elämäntapoja sinulle oikealla tavalla. Mindfindria voi myös käyttää organisaatioiden sisäisen toiminnan kehittämisessä ja rekrytointitilaisuuksissa,
eli testi sopii kenelle tahansa myös urakehitystä ajatellen.

Suppea testi + 1h keskustelu 90 €

Laaja testi + 1,5h keskustelu 130 €