Yksilöllinen treeniohjelma etänä

Yksilöllinen treeniohjelma etänä

from 70.00

Haluatko uutta inspiraatiota, apua aloitukseen tai parempaa struktuuria omaan treeniin kotiin tai kuntosalille? Tämä onnistuu kaikista parhaiten juuri sinua varten suunnitellun eli personoidun treeniohjelman kautta. Olit sitten ihan aloittelija, jo jonkin aikaa salilla hääräillyt tai kokeneempi konkari, sinun tarpeisiisi suunniteltu ohjelma on taatusti viisas vaihtoehto.

Jako:
Quantity:
Lisää koriin

Miten käytännössä saan ohjelman? Miten se personoidaan?

Kun olet ostanut ohjelman, otan sinuun yhteyttä sähköpostitse. Tarkasta siis, että laitat varmasti oikean osoitteen! Tällöin käymme joko sähköpostitse tai puhelimitse läpi, mitä erityisiä tarpeita ja toiveita sinulla on ohjelman kanssa. Keskustelun jälkeen teen sinulle ohjelman, joka vastaa sopimiamme asioita.

Liikkeet ovat selitetty tarvittaessa ohjelman ohessa tekstin avulla. Jos olet ohjelman saatuasi vielä epävarma mistään liikkeestä tai muuten ohjelman tekemisestä, saa ja pitää ottaa minuun yhteyttä. Minun tehtäväni on antaa sinulle hyvä lähtökohta ohjelmien tekemiseen ja se onnistuu parhaiten hyvän kommunikoinnin avulla!

Minkälaiseen tilanteeseen treeniohjelma sopii? Miksi on hyvä valita yksilöllinen treeniohjelma?

Treeniohjelma sopii tilanteeseen, kuin tilanteeseen varsinkin, jos olet perusterve. Erityisesti yksilöitynä treeniohjelmasta on valtavasti hyötyä, jos haluaa omaan kuntoon kehitystä, haluaa oppia uusia liikkeitä ja varmistaa, että liikunta on riittävän monipuolista. Sinulle sopiva treeniohjelma auttaa saamaan liikkeisiin progressiota eli kehitystä. Treeniohjelma voi olla suunniteltu joko kotiin, kuntosalille tai kumpaankin ja siinä on tarkoituksena ottaa huomioon myös muu mahdollinen liikunta, jos sellaista harrastat.

Mitä tarkoittaa erilaiset jaot treeniohjelmassa?

Erilaiset jaot treeniohjelman sisällä (1-4) tarkoittavat, että treeniohjelma on jaettu useampaan osaan yleensä lihasryhmittäin. Esimerkiksi kolmijakoisessa ohjelmassa voisi olla seuraava jako: treeni 1 on jalat, treeni 2 on ylävartalo ja treeni 3 tehdään koko vartalo. Jakojen tarkoituksena on huolehtia, että treenaat mahdollisimman sinun arkeen sopivasti siten, että kehosi saa tasapuolisesti treeniä. Jaot mahdollistavat myös sen, että voit “painottaa” eli tehdä enemmän jotain tiettyä lihasryhmää, mikäli niin haluat. Sopivan jaon valintaan vaikuttaa se, että kuinka monta kertaa viikossa sinä treenaat ja mitä. Jos haluat pohtia yhdessä sinulle sopivaa jakoa, ota minuun yhteyttä.

1-jakoinen treeniohjelma: Sopii, jos käyt salilla 1-2 kertaa viikossa. Erityisen hyvä valinta aloittelijalle!

2-jakoinen treeniohjelma: Sopii, jos käyt salilla 2-4 kertaa viikossa.

3-jakoinen treeniohjelma: Sopii, jos käyt salilla 3-5 kertaa viikossa.

4-jakoinen treeniohjelma: Sopii, jos käyt salilla 4-5 kertaa viikossa. Erityisen hyvä valinta kokeneelle treenaajalle!