Kotitreenisarja: Ryhti

Kotitreenisarja: Ryhti

25.00

Ryhti on ihmisen itsetunnon ja hyvinvoinnin peili. Huonoryhtisyys ei välttämättä johdu huonosta itsetunnosta, mutta ei paranna sinun omaa oloa eikä muiden kuvaa sinusta. Oman kokemukseni mukaan on hyvin raskasta pitää ryhtiä kasassa koko päivän, jos ei ole sitä tukevaa lihaskuntoa lainkaan. Tätä tarkoitusta varten teinkin ryhtitreenin, jonka tarkoitus on parantaa kehon asentoa lihaskunnon kautta. Treeni sopii lähes kaikille! Tätä treeniä varten tarvitset kahvallisen kuminauhan.

Treeni on PDF -tiedostona, jonka latauslinkin saat heti, kun olet maksanut. Huomioithan, että linkki on voimassa vain 24h ajan maksusta! Ladattuasi PDF:än, voit tulostaa sen halutessasi tai pitää ohjeet digitaalisena kännykällä, padilla tai tietokoneella.

HUOM! Jos haluat itsellesi personoituja ohjelmia, otathan yhteyttä minuun.

Add To Cart

Kenelle treeni sopii?

Treeni on suunniteltu niin, että se sopii niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin. Treenissä on ohjeet kokonaisuuden muokkaamiseen omaan tasoon sopivaksi. Jos sinulla on kuitenkin erityisvaivoja, kuten rikkoutunut polvi tms. joka haittaa liikuntaa, lähetä minulle viestiä ja katsotaan mitä voidaan tehdä. Myös fysioterapeutti tai lääkärisi voivat varmasti auttaa. Muista, että kyseessä ei ole personoitu ohjelma erityistarpeiden varalle.

Miten liikkeet ovat opastettu?

Jokaisesta liikkeestä on sekä laadukkaat kuvat, että kirjoitettu teksti.

Mitä hyödyn tästä treenistä?

Saat kehon ryhtiä tukevaa lihaskuntoa, kehon hallintaa ja helpon tavan harrastaa liikuntaa vaivatta missä vain. Tarvitset treeniä varten vain kuminauhan ja oman kehon. Treeni sopii erinoimaisesti myös muiden lajien oheisharjoittelua varten!

Hinta sisältää ALV 24%.