Kotitreenisarja: Peppu

Kotitreenisarja: Peppu

25.00

Takalisto, pylly, pehva, kontti... Mitä näitä nimiä nyt onkaan hyvin suositun treenauskohteen lihaksistolle. Tässä luomassani pepputreenissä olen käyttänyt hyödykseni omaa matkaani lättäpyllystä jokseenkin lihasta sisältävään pyllykkään. Treenin tarkoitus on aktivoida ja kiinteyttää pakaraa ilman välineitä ja se soveltuu lähes kaikille!

Treeni on PDF -tiedostona, jonka latauslinkin saat heti, kun olet maksanut. Huomioithan, että linkki on voimassa vain 24h ajan maksusta! Ladattuasi PDF:än, voit tulostaa sen halutessasi tai pitää ohjeet digitaalisena kännykällä, padilla tai tietokoneella.

HUOM! Jos haluat itsellesi personoituja ohjelmia, otathan yhteyttä minuun.

Add To Cart

Kenelle treeni sopii?

Treeni on suunniteltu niin, että se sopii niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin. Treenissä on ohjeet kokonaisuuden muokkaamiseen omaan tasoon sopivaksi. Jos sinulla on kuitenkin erityisvaivoja, kuten rikkoutunut polvi tms. joka haittaa liikuntaa, lähetä minulle viestiä ja katsotaan mitä voidaan tehdä. Myös fysioterapeutti tai lääkärisi voivat varmasti auttaa. Muista, että kyseessä ei ole personoitu ohjelma erityistarpeiden varalle.

Miten liikkeet ovat opastettu?

Jokaisesta liikkeestä on sekä laadukkaat kuvat, että kirjoitettu teksti.

Mitä hyödyn tästä treenistä?

Treenin voi tehdä missä vaan, eli säästät paljon aikaa ja vaivaa sen suorituksessa. Tämä pepputreeni auttaa sinua saamaan pyllyyn toivottua muotoa, hermottaa sitä, kiinteyttää ja antaa sinulle hyvän pohjan treenata myös painojen kanssa paremmalla tuntumalla. Voit hyvin tehdä treeniä myös kuntosalitreenin ohessa tai lajiharjoittelun tueksi. Pakaran treenaaminen auttaa myös ryhdin kanssa ja ennaltaehkäisee esimerkiksi alaselän vaivoja.

Hinta sisältää ALV 24%.