Kotitreenisarja: Koko kroppa

Kotitreenisarja: Koko kroppa

25.00

Lähes kaikille sopiva Koko kroppa -treeni syntyi alkuun teemasta KIIRE. Treenin tarkoitus on antaa kyytiä kaikille lihasryhmille kokonaisvaltaisesti, monipuolisesti ja NOPEASTI. Et tarvitse mitään muuta, kuin oman kroppasi, tuolin tai tason, noin 20-30min aikaa ja jumppa voi alkaa!

Treeni on PDF -tiedostona, jonka latauslinkin saat heti, kun olet maksanut. Huomioithan, että linkki on voimassa vain 24h ajan maksusta! Ladattuasi PDF:än, voit tulostaa sen halutessasi tai pitää ohjeet digitaalisena kännykällä, padilla tai tietokoneella.

HUOM! Jos haluat itsellesi personoituja ohjelmia, otathan yhteyttä minuun.

Lisää koriin

Kenelle treeni sopii?

Treeni on suunniteltu niin, että se sopii niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin. Treenissä on ohjeet kokonaisuuden muokkaamiseen omaan tasoon sopivaksi. Jos sinulla on kuitenkin erityisvaivoja, kuten rikkoutunut polvi tms. joka haittaa liikuntaa, lähetä minulle viestiä ja katsotaan mitä voidaan tehdä. Myös fysioterapeutti tai lääkärisi voivat varmasti auttaa. Muista, että kyseessä ei ole personoitu ohjelma erityistarpeiden varalle.

Miten liikkeet ovat opastettu?

Jokaisesta liikkeestä on sekä laadukkaat kuvat, että kirjoitettu teksti.

Mitä hyödyn tästä treenistä?

Koko kroppa -treeni antaa sinulle monipuolisia hyötyjä. Treenaat lihasvoimaasi, kehon hallintaa, hikoilet, nostat sykettä ja opit (luultavasti) uusia liikkeitä. Sen voi tehdä missä vain, joten säästät valtavasti vaivaa ja aikaa esimerkiksi kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa käyntiin nähden. Voit ottaa treenin myös matkalle mukaan.

Hinta sisältää ALV 24%.

Rohkeasti vaan jumppaamaan!

HUOM! Jos haluat itsellesi personoituja ohjelmia, otathan yhteyttä minuun.