KOKO Kotitreenisarja: Peppu, Ryhti, Koko kroppa

KOKO Kotitreenisarja: Peppu, Ryhti, Koko kroppa

60.00

Kiireinen, reissaava, stressaantunut? Ei huvita mennä salille ja ei oikein ole aikaa opetella uutta lajia, mutta jotenkin olisi siitä omasta hyvinvoinnista huolehdittava. Muun muassa näihin tarkoitusperiin loin Kotitreenisarjan, jonka avulla ei aika, raha, paikka tai kuntotaso ole esteenä sinulle sopivalle treenille. Kolmiosainen treeniohjelma sopii kaikille, jotka haluavat huolehtia yleisestä kunnostaan ilman, että tarvitsee poistua oman kodin turvasta tai vaikkapa kesämökin rauhoittavasta ympäristöstä.

Kotitreenisarja koostuu kolmesta eri osasta: Peppu, Koko kroppa ja Ryhti. Kaikissa kolmessa treenissä on ohjattu sekä alkulämmittely, että itse treeni kuvien ja tekstin avulla.

Huomioithan, että jos haluat sinulle suunnitellun personoidun treeniohjelman, otathan minuun yhteyttä!

Add To Cart

MITÄ SAAT?

  1. Kolme eri treeniohjelmaa: Peppu-treenin, Ryhti -treenin ja Koko kroppa -treenin. Kaikki treenit ovat nopeita, noin 15-30 min, ja ne voi tehdä missä vain.

  2. Yhteensä 36 inspiroivaa liikettä, joista 33 tehdään omaa kehon painoa käyttäen ja 3 kuminauhan avulla.

  3. Opastusta oman viikkorytmin laatimiseen treenien osalta.

  4. Tieto-osiot mm. lihaskunnon merkityksestä, pepun treenaamisen tärkeydestä (ulkonäön lisäksi) sekä hyvän ryhdin vaikutuksista hyvinvointiimme.

  5. Kattavat kuvalliset ja kirjalliset ohjeet liikkeiden suoritukseen.

  6. Ohjeet treenien muokkaamiseen oman kuntotason mukaan.

  7. Saat heti maksettuasi linkin, joka on voimassa 24h ostosta, jonka avulla saat ladattua ohjelman PDF-muodossa tablettiisi, kännykkääsi tai tietokoneellesi joko digitaalista käyttöä varten tai tulostukseen.

Kenelle treeni sopii?

Treeni on suunniteltu niin, että se sopii niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin. Treenissä on ohjeet kokonaisuuden muokkaamiseen omaan tasoon sopivaksi. Jos sinulla on kuitenkin erityisvaivoja, kuten rikkoutunut polvi tms. joka haittaa liikuntaa, lähetä minulle viestiä ja katsotaan mitä voidaan tehdä. Myös esimerkiksi fysioterapeutti tai lääkärisi voivat varmasti auttaa. Muista, että kyseessä ei ole personoitu ohjelma erityistarpeiden varalle.

Miten liikkeet ovat opastettu?

Jokaisesta liikkeestä on sekä laadukkaat kuvat, että kirjoitettu teksti.

Mitä hyödyn tästä treenistä?

Kotitreenisarjan kaikki osat antaa sinulle monipuolisia hyötyjä. Treenaat lihasvoimaasi hyvinvoinnillesi tärkeiden lihasryhmien kautta, kehität kehon hallintaa, hikoilet, nostat sykettä ja opit (luultavasti) uusia liikkeitä. Treenit voi tehdä missä vain, joten säästät valtavasti vaivaa ja aikaa esimerkiksi kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa käyntiin nähden. Voit ottaa treenin myös matkalle mukaan.

Hinta sisältää ALV 24%.

Rohkeasti vaan jumppaamaan!

HUOM! Jos haluat itsellesi personoituja ohjelmia, otathan yhteyttä minuun.