Ilmainen itsearviointilomake - parempaa ymmärrystä omasta hyvinvoinnista

Ilmainen itsearviointilomake - parempaa ymmärrystä omasta hyvinvoinnista

0.00

Kuinka usein sinä pohdit, kuinka hyvin palaudut, mikä on sinun yleinen energiatasosi tai miten hyvin tunnet oman kehosi eri osa-alueet? Työssäni personal trainerina ja mielen valmentajana käytän erilaisia työkaluja asiakkaiden auttamiseen ja selkeyttämään esimerkiksi sitä, mikä on heille tärkeää. Tämä Itsearviointilomake on luotu juuri tätä varten ja siihen laaditut kysymykset liittyvät kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Lataa se ilmaiseksi, niin pääset pohtimaan oman elämäsi kannalta merkityksellisiä asioita ja kirkastamaan arvojasi, tarpeitasi ja tavoitteitasi!

Add To Cart

Ohjeet vastaamiseen

Isoon osaan kysymyksistä pystyt vastaamaan yksinkertaisen mittarin (0-100%) avulla. Laita raksi tai viiva kohtaan, mikä vastaa sinun tilannettasi parhaiten.

Jos koet, että johonkin kysymykseen on haastavaa vastata, kannattaa erityisesti miettiä, miksi se on haastavaa? Tämäkin kertoo sinulle jotain. Parempi itsetuntemus piilee myös niissä paikoissa, missä tekee mieli jättää vastaamatta tai koet vaikeaksi löytää oikeita prosenttilukuja tai sanoja.

Muista, että kyseessä on itsearviointi, eli ei ole olemassa oikeaa vastausta, pelkkiä ajatuksia ja arvioita. Omalla käsityksellä omasta tilanteesta on kuitenkin valtavan positiivinen merkitys elämään. Jos et usko, kokeile tehdä tämä itsearviointi nyt ja puolen vuoden päästä uudestaan. Siinä välissä keskity niiden asioiden kehittämiseen, jotka ensimmäisen arvioinnin aikana koit tärkeiksi ja katso mitä tapahtuu.

Haluan, että joku käy kanssani vastaukset läpi, mitä teen?

Minä käyn mielelläni kanssasi arvioinnin läpi ja autan pohtimaan hyvän suunnitelman jatkon osalta. Mistään arvioinnista ei ole hyötyä, jos ei pohdi sen jälkeen, että mitä voisi tehdä jatkossa toisin, että pääsisi lähemmäksi omia tavoitteitaan? Ota vain yhteyttä, kun olet tehnyt testin, niin pääset sutjakkaasti alkuun!