3 juomaa kylmiin hetkiin - terveellisiä reseptejä!

3 juomaa kylmiin hetkiin - terveellisiä reseptejä!

4.00

Kylmällä ilmalla tekee mieli käpertyä kotiin ja helliä itseään myös sisältä käsin suussa soljuvilla juomilla. Parasta tietenkin on, että juoma myös tuntuu ravitsevalta samalla, kun se ei maistu “liian terveelliseltä”. Minä viihdyn keittiössä kovasti ja olen ajan saatossa kokeillut ja kehitellyt itse kaikenlaisia keitoksia. Näistä kokeiluista kolme juomaa ovat tulleet omaan käyttööni jäädäkseen ja niillä kaikilla on hieman eri käyttötarkoitus.

Add To Cart

Kirpsakka Flunssan tappaja lämmittää ja voitelee kurkkua ja tuo tullessaan vitamiineja kylmyyden tilalle. Aivojumppa -kahvi herättää pääkopan töihin ja ruokkii aivoja hyvillä rasvoilla ja yllätysainesosalla, jonka on sanottu auttavan muun muassa aivosolujen uusiutumisessa. Minun oma resepti terveelliseen kaakaoon on kuin lämmin halaus ja ja oodi sielulle - ilman turhauttavaa morkkista.

Kaikki ainesosat juomissa ovat luonnollisia ja ne toimivat parhaiten tietenkin luomuna. Jokainen respeti on tehty riittäväksi yhteen kuppiin, joten jos jaat hellän herkutteluhetken jonkun kanssa, tuplaa kaikki määrät! 

Kaikki reseptit ovat mahdollisia tehdä myös vegaanisina.

Olen laittanut reseptien kaveriksi myös tarkempaa tietoa osasta aineksista. Tutki, opitko kenties jotain uutta tavallisista ruoka-aineista, joita olet varmasti käyttänyt aiemminkin ja joita saattaa sinun jääkaapista tai maustehyllyltä löytyä.

Ihania ja lämmittäviä juomahetkiä!