Uusin valmis projekti - 12Rounds

Jani Kokki, 12Rounds:in perustaja.

Jani Kokki, 12Rounds:in perustaja.

Kulunut puoli vuotta on ollut ensimmäinen, kun olen saanut tehdä töitä valokuvaaja-avopuolisoni Aleksin kanssa. Hän tuli mukaan Aatelmaan vuoden alussa ja näin alkoi yhteinen matka kohti meidän näköistä työskentelymallia ja tottakai palveluita. Parastakin aikaa istumme kumpikin omalla läppärillä mökissä, jota ympäröi upea Suomen luonto. Viikon piti näyttää lomalta, mutta into omaan tekemiseen ja korkea kysyntä ohjaavat selkeästi meidät kummatkin herkästi duunimodeen. Ja mikäs tässä tehdessä - rakkaan kanssa sitä mitä rakastaa.

Syytä on myös toki juhlistaa jo tehtyä. Eilen saimme purkkiin ison projektin, johon kuului nettisivujen teko alusta loppuun sekä kuvien, videoiden, tekstien, grafiikoiden ja logon luominen. Kyseinen setti tehtiin uunituoreelle 12Rounds -nimiselle kamppailulajivaikutteiselle ryhmätreenikonspetille, joten visuaalisessa ilmeessä tuotiin voimakkaasti esille Martial Arts -henkeä, aasialaisia viboja ja osaavien valmentajien taitoja. 

Projektissa pääsimme Aleksin kanssa kumpikin hyödyntämään vahvaa ymmärrystä ja osaamista sekä taiteen, että liikunnan maailmasta. Saat itse käydä katsomassa ja analysoimassa lopputulosta, mikäli kiinnostaa:

www.12rounds.fi

Uutta on tietenkin myös nämä meidän omat sivut, jossa on entistä selkeämmin jaoteltu Aatelma Creative ja Aatelma Coaching omiksi sektioiksi. Monen alan jongleeraus on kieltämättä mielenkiintoista puuhaa, mutta yllättävän antoisaa suuntaan ja toiseen. Esimerkiksi yllättävän iso osa taiteellisista projekteista liittyy meillä jollain tavoin hyvinvointiin, joten monen alan syvällinen ymmärtäminen antaa vipuvartta tekemiseen. 

Yhden duunin tekeminen on monien viisaiden miesten ja naisten mukaan a) vanhanaikaista ja b) (innovatiivisuutta) rajoittavaa, joten tässä sitä ollaan. Hyvin ei-rajoittuneina.

Aleksin valokuvaportfolio

Aatelma Creative -referenssit

Aatelma Coaching -palvelut

Ihanaa kesää!

Ystävällisin terveisin,

Aino Papinniemi

Aino PapinniemiComment