Uutisia Aatelman ytimestä

aino mvpieni.jpg

Noin puolen vuoden ajan eli sen jälkeen, kun muutin toiminimen Oy:ksi, olen uhrannut paljon aikaa, energiaa ja ajatuskapasiteettia tämän uuden yritysmuodon ja tulevaisuuden rakentamisen suuntaan. Uskon, että moni, joka tavoittelee samanaikaisesti sekä henkilökohtaista, että yrityksensä kasvua, törmää samoihin haasteisiin, kuin minä: aika ei meinaa riittää päivässä, priorisointi on haastavaa ja toisaalta pitäisi muistaa malttaa odottaa erinäisten asioiden, kuten kompetenssin ja sen tuoman karisman kerääntymistä. Kaiken lomassa pitäisi vielä pitää huoli siitä, että otsan rypyt käyvät vain välillä kääntymässä ja aamulla herätessä hymyilyttää ajatus tulevasta päivästä edes jossain määrin.

Nämä modernin yhteiskunnan lapsen haasteet ovat kuitenkin oikean tuntuisen tien sivutuotteita, jotka loppupeleissä eivät paina nuoren yrittäjän päätä alas - päinvastoin. Olen päätynyt pitkien pohdintojen ja loputtomien keskustelujen kautta rakentamaan uusia yhteistyöverkkoja ja omia tuotteita, jotka toimivat portteina jatkuvaan kehittymiseen sekä henkilökohtaisessa, että yrityselämässä. Ah, kuinka rakastankaan iskeä useampaa kärpästä samalla jämptillä avokämmenellä!

Muutama uutinen toimintaan liittyen

Suurin viimeaikainen muutos on se, että en enää tee kaikkia töitä yksin. Palkkasin ensimmäisen ihmisen tekemään kanssani töitä - mutta en paljasta vielä enempää! 


Toinen viimeaikainen tapahtuma liittyy yritysvalmennuksiin. Sain usean kuukauden työn purkkiin ja loin viikon kestävän valmennuksen, jonka nimeksi siunaantui (luonnollisesti) HELL WEEK. Hurjasta nimestä huolimatta kyseessä on kokonaisvaltaista hyvinvointia vaaliva viikko, jonka aikana osallistujat saavat oman psykofyysisen kokemuksen siitä, miltä tuntuu paremmin hoidettu keho, ravinto, lepo ja mieli. Viikon tarkoitus on opettaa jokaiselle yksilölle, että järkevästi suunniteltuna jokainen pystyy tekemään paljonkin oman hyvinvointinsa eteen yllättävän pienillä tapojen muutoksella. 

”Olet enemmän, kuin luulet”, lukee HELL WEEK:in materiaaleissa useassa kohtaa.

Ensimmäinen ryhmä, joukko kirjanpitäjiä ja palkanlaskijoita, pääsi muutama viikko sitten maaliin ja palaute oli aseista riisuvaa! Kaikki suosittelisivat viikkoa muillekin ja oli mahtavaa huomata, miten erilaisista lähtökohdista riippumatta ihmiset löysivät viikosta itselleen jatkon ja elämänlaadun kannalta erittäin positiivisia asioita. Vanha ”liiku enemmän ja syö vähemmän” todistettiin ainakin vääräksi.


Lue Larsen & Co:n asiakaskokemuksesta täältä: http://larsen-co.fi/hell-week/?fbclid=IwAR1XJylYcg163ORsxOe8u5jIbiNLJAraAPrUkTsTA1e9iUQxK_Odkr8QczA

Seuraava HELL WEEK starttaa maaliskuussa toisen asiakkaan kanssa - katsotaan mitä uutta kerrottavaa sen jälkeen löytyy!

Kevät tuo tullessaan muitakin projekteja, mutta niistä lisää myöhemmin.


Mahtavaa kevään alkua ja tsemppiä omaan tekemiseen!

- Aino

Aino PapinniemiComment