Haluaisitko oppia enemmän mielestäsi?

menestyvämieli.jpg

Päässä kiertävät ajatukset, sähköimpulsseina sinkoilevat käskyt pitkin kehoa, liskoaivojen tuoma mauste käyttäytymiseen ja muut mystiset asiat mielletään illallispöydässä monesti liian raskaiksi aiheiksi. Sellaista ainakin usein kanssaeläjien naamalta on pääteltävissä, kun avaan sanallisen arkkuni minua kiinnostavasta asiasta: mielestä. Onneksi avomieheni on kanssani samalla aaltopituudella ja keskustelumme heiluukin tanssijan tavoin aivojen saloista ihmiselon tarkoitukseen.

Vaikka fyysisen hyvinvoinnin rinnalle on maailmanlaajuisesti selkeästi nousemassa myös henkinen hyvinvointi ja suorituskyky, ei mentaaliasioista osata vielä keskustella keskimääräisesti rennosti, kansankielisesti ja tarkoituksenomaisesti. Tiesin siis osuneeni kultasuoneen noin vuosi sitten, kun keplottelin itseni Mind Coach® -certified trainer -kurssille, jossa mieltä käsiteltäisiin käytännönläheisesti tieteeseen nojaten. Kurssin kehittäjä Harri Gustafsberg (entinen poliisi Karhu-ryhmästä, kelatkaa mikä tausta ja pohja mielen valmentamiselle) onkin sittemmin ollut valtavassa nosteessa alan asiantuntijana.

Ilokseni kurssilla kouluttajina toimivat myös Jouni Puhakka ja Teemu Karppinen, joka on myös kolleegani kuntosali Voimalaitoksella. Kuten arvata saattaa, heidän kanssaan ihmispään toiminnasta keskustelu ei ollut pannassa, vaan jaoimme yhteisen ajatuksen siitä, että aiheesta olisi mahtavaa puhua enemmänkin. Tai kuten Teemu ilmaisi:

”Joku päivä mielestäkin pitäisi voida puhua, kuin puuron keitosta”.

Halu popularisoida mentaaliasioita synnytti idean, joka nyt vihdoin puhkesi kukaksi.

Perustimme nimittäin edellä mainitun kahden jäbän kanssa viime keskiviikkona uuden YouTube-kanavan nimeltään Menestyvä Mieli, jonka tarkoitus on nimenomaan auttaa katsojaa ymmärtämään oman pään sisällöstä, tavoista ja muista oleellisista menestyksekkään aivosolukon tekijöistä. Vaikka olen jo Mind Coachiksi kouluttanut, roolini on toistaiseksi antaa kokeneempien tehdä asiantuntijatyö ja hoitaa itse mm. kuvaaminen ja leikkaaminen.

Konkreettisia neuvoja, jotka perustuvat tieteeseen ja jossain määrin jopa hauskaan pakettiin kiedottuna paukkuu YouTubeen joka keskiviikko ja pyydänkin aiheesta kiinnostuneita katsomaan introjaksomme ja seuraamaan kanavaa. Tätä tehdään nyt nimittäin rakkaudella, tunteella ja taistolla!

Ihanaa pääsiäistä :)

 

 

PS: Kanava tehdään yhteistyössä 10.10.2018 Tampereella järjestettävän SUCCESSFUL MIND nimisen tapahtuman kanssa. Tapahtumassa esiintyviä koko Suomen tuntemia puhujia ja alan asiantuntijoita tulee vierailemaan myös meidän videoille, joten stay tuned!

 

1494939673984.jpeg

 

 

Aino PapinniemiComment