Aatelma - uusi aikakausi

Aatelmalogoeripohjat-01.jpg

Hiljakseen kesästä asti olen työstänyt itselleni merkittävää projektia: toiminimen vaihdosta Oy:ksi. Tämä muutos toi mukanaan mahdollisuuden miettiä yritystoimintaani uudestaan ja pohtia, mistä olen tullut ja minne haluan mennä. Oy:n kanssa pystyn ottamaan sellaisia askelia, joita ei toiminimen kanssa pystyisi - ja nämä askeleet liittyvät kasvuun. Haluan tehdä jotain suurempaa, kuin olla jumissa jopa narsistisen tuntuisesti vain omassa nimessäni.

Toiminimi Aino Papinniemi on nyt siis kuopattu ja tilalle olen istuttanut Aatelma Oy:n siemenen. Sain hiljattain logon valmiiksi ja pitkien hiljaa istuttujen tuntien saatossa olen myös saanut päähäni kirkkaamman kuvan siitä tulevaisuudesta, mitä haluaisin yrityksen kanssa elää. Konkreettisia muutoksia on luvassa, mutta ehkä tärkeimpänä niistä on se, että en halua ja aio jatkaa toimintaani yksin. Toivon, että Aatelma on mahdollisuus myös muille yhteistyökumppanina ja jopa työpaikkana.

Nyt herääkin tietenkin kysymys siitä, että jatkanko vielä samoja töitä, vai muuttuuko toimiala kokonaan? Vastaus on, että kyllä, jatkan töitä valmentajana yksilöiden ja ryhmien kanssa. Olen siis edelleen kiinni fyysisessä ja henkisessä tekemisessä, mutta haluan tuoda sinnekin vähän enemmän, kuin aikasemmin. Se mitä tämä tarkoittaa selviää myöhemmin!

Valmentamisen lisäksi rakkauteni luovaa työtä kohtaan ei ole kaikonnut ja haluan hyödyntää 10 vuoden kokemustani sillä saralla tehokkaammin. Olen ottanut jo askelmia tähän suuntaan ja päässyt toteuttamaan esimerkiksi hyvinvointialaan liittyviä nettisivuja, tapahtumia ja muuta materiaalia. Minua kiinnostaa kovin luovuuden, menestymisen ja hyvinvoinnin yhteys, joten kaikki tekemiseni tuntuvat ruokkivan toisiaan.

Nettisivuni päivittyvät pian uuden nimen ja konseptin mukaiseksi. Loppuvuoden työstän niitä, hion yhteistyökumppanien kanssa asioita kuntoon, kirkastan omia tavoitteitani ja pohdin, mitä kaikkea kivaa asiakkailleni keksin.

Laita ihmeessä viestiä, jos sinulla on minun suuntaan jotain kiinnostavia ideoita!

Menestyksekästä viikkoa!

Aino PapinniemiComment