Olisihan sen voinut aikaisemminkin tajuta

23 oli minulle hyvä ikä. Se oli yritykseni ensimmäinen kokonainen vuosi ja ensimmäistä kertaa asumisen jakamista miehen kanssa. Olen nyt paremmassa kunnossa, kuin koskaan, koska tein paljon oikeita päätöksiä 23-vuotiaana. Olen rikkaampi, kuin olin aikaisemmin, sillä 23 oli nopean kasvun vuosi. Sain ystäviä, kokemusta ja itsevarmuutta.

Tänään kuitenkin täytin 24 vuotta ja olen koko päivän miettinyt elämääni ja tarkkaillut ympäristöäni siristävin silmin raskaalla hengityksellä. Olenko nyt aikuinen ja joudunko nyt vihdoin irroittautumaan rakkaasta tekosyystäni ”no koska olen vielä niin nuori…”?

Kyllä, olen vielä ja edelleen nuori, ja jos tilastoihin on uskominen, edessä olisi vielä aikamoinen matka vuoristorataa. Jotain maagista tässä iässä kuitenkin on, kun se vetää näin syvälliseksi. 

Mitenhän hemmetissä tähän aikuisuuteen pitää nyt suhtautua?

Selfie-treeni tältä päivältä. Aikuinen? Pah.

Selfie-treeni tältä päivältä. Aikuinen? Pah.

Tuu sellaisena, kuin oot

Eräitä suurimpia asioita, mitä olen tänään pyöritellyt mielessäni on se, että mitä enemmän kilometrejä tulee mittariin, sitä enemmän osaan olla itselleni tosi. Olen kuluttanut aivan liikaa energiaa siihen, että mietin mitä joku muu miettii siitä, mitä MINÄ olen ja teen.

Erittäin taloudellista ja tehokasta itsevihan rakentamista, josta yllättävän moni tietämättäänkin kärsii.

Kuinka turhaa onkaan koettaa miellyttää kaikkia ja tehdä vaikutusta ihmisiin, joilla ei oikeastaan ole sinulle itsellesi ystävällistä kädenmittaa enempää merkitystä. Roolia on hyvin raskasta pitää yllä ja niin ei todellakaan synny parhaat mahdolliset tasapuoliset ihmissuhteet.

Niin, kenties muut ovat älynneet tämän saman asian aikaisemminkin, mutta minä olenkin vain minä ja annan itselleni tänään vähän armoa. Ja jos et ole hetkeen tätä asiaa pohtinut, kysyppä itseltäsi, kuinka pokkana voit katsoa tyyppiä peilissä ja sanoa olevasi hänelle uskollinen?

Kiitos 23, hyvää iltaa 24. Uusia tavoitteita kohden entistä minänpänä.

Jotkut vaan ansaitsee sen ajan ja vaivan, toiset ei.

Jotkut vaan ansaitsee sen ajan ja vaivan, toiset ei.

Sonny toivottaa hyvää yötä!

Sonny toivottaa hyvää yötä!

Aino PapinniemiComment