Muutama sana karvaisesta rakkaudesta

ainopainniemisey

Listasin jokin aika sitten minulle ja yritykselleni tärkeitä arvoja esittelysivulleni (lue: Aino). Tämä sai alkunsa arvoihin ja tavoitteisiin liittyvästä tehtävästä, jota olen teettänyt viimeaikoina asiakkailleni sekä hiljattain vietetystä eläinten viikosta. Vastaanotin päähäni omasta mielestäni loistavan idean ja kerron kohta, minkä.

Olen lapsesta asti viihtynyt jos jonkinlaisten monijalkaisten kanssa. Eräs haaveeni olikin isona tulla eläinten suojelijaksi - mitä ikinä se tarkoittaisikaan. Joistain edellisistä teksteistäni joku voisi päätellä, että viihdyin karvaystävien kanssa pääsääntöisesti paremmin, kun ihmisten. Eläinhullusta lapsesta kasvoi eläinhullu aikuinen, joka häpeäkseen ei kuitenkaan lähtenyt konkreettisesti omin käsin pelastamaan luontokappaleita, vaan keskittyykin eristäytyneestä nuoruudesta huolimatta ihmisten elämän parantamiseen. 

12 -vuotias minä varmaan katsoisi nykyistä minua tältä osin kieroon, eikä antaisi anteeksi, jos unohtaisin kokonaan silloin määrtittämäni mission.

Loistava keksimäni ajatus liittyy nyt tähän teemaan ja on askel kohti lapsuuden unelmaa. Eläinten viikon alkupuolella selasin nettiä ja päädyin Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton, SEY:n sivulle ja soitin sinne saman tien: haluan osallistua ja edes etäältä ojentaa auttavaa tassua. Syntyi ensimmäinen hyväntekeväisyyskampanjani. 

Verkkokaupassani on myynnissä Kotitreenisarjan kaikki kolme osaa. Ne maksavat naurettavan vähän: 24,50€ ja aion lahjoittaa jokaisesta myydystä ohjelman osasta 5€ SEY:lle koko marraskuun myynneistä. Toisin sanoen, jos ostat yhden ohjelman, lahjoitat käytännössä 5€, jos kaksi ohjelmaa, lahjoitat 10€ ja niin edelleen.

Voit ostaa ohjelmia myös joululahjaksi. Jos haluat niin tehdä, laita minulle viestiä sähköpostia osoitteeseen: aino.papinniemi@gmail.com

Koko marraskuun ajan aion siis laittaa silloin tällöin eläimiin liittyviä juttuja sinne tänne muistuttaakseni meitä kaikkia näiden upeiden ystävien, kesyjen ja villien sellaisten, olemassaolosta. 

Nyt siis pyydän sinua ystävällisesti kääntymään kauppani puoleen ja tukemaan osittain unelmaani, mutta ennen kaikkea niiden rohkeiden ihmisten toimintaa, jotka tekevät konkreettisesti asioita tehdäkseen maailmasta kaikille elollisille olennoille hyvän paikan elää. 

Minä menen rapsuttelemaan Sonnyn (10kk labradorinnoutajani) korvaa ja koitan kertoa teinikiukkuilevalle rakkaalle lupalle, että kaikilla eläimillä ei mene ihan yhtä hyvin, eikä SEY:lle lahjoittaminen ole hänen ruokarahoistaan pois.

Pyydän mitä nöyrimmin: auta minua auttamaan! 

1494939673984.jpeg
Aino PapinniemiComment