yrittäjägraffa-01.png

Yrittäjä

valmentajagraffa-01.png

Valmentaja

taiteilijagraffa-01.png

Taiteilija

 

Aino papinniemi - kuka?

Jos joku laittaa käteeni kupin kahvia ja kysyy: “Mikä on elämän tarkoitus?”, olen onnellinen nainen.

Blogistani voit oppia minusta ja arvoistani paljon. En nimittäin turhaa kainostele kiskoa sieluani ulos teille tarkasteltavaksi sillä ajatuksella, että joku muu voi oppia ehkä omasta itsestään jotain.

Koulutus ja kokemus

Kävin Liikuntalääke- ja terveystieteiden linjan HEO:ssa 2015. Siihen kuului Personal Trainerin lisenssi, kuntosaliohjaajan lisenssi, liikuntalääketieteen perusopinnot, terveystieteen perusopinnot, fysiologian perusteita sekä liikuntalajituntemusta. Lisenssini on valtuuttanut EHFA sekä SKY. Olen myös käynyt Spartan Bodyweight koulutuksen.

Keväällä 2017 kävin Mentoritiimin järjestämän Mind Coach® certified trainer -kurssin ja käytän kurssin antamia oppeja työssäni paljon. Esimerkiksi persoonallisuustesti Mindfindr, jota asiakkailleni teetän, on opittu tältä kurssilta. Lue siitä lisätietoa täältä: Mind Coach certified trainer. Tähän liittyen aloitin keväällä 2018 kahden kolleegani kanssa YouTube -kanavan nimeltä Menestyvä Mieli, joka siirtyi hiljattain myös Facebookin puolelle suosion kasvaessa.

Luen ja opiskelen intohimoisesti lisää päivittäin.

Valmennan pääosin kuntosali Voimalaitoksella Helsingin keskustassa suomalaisten huippuvalmentajien kanssa.

Yksilövalmennuksien lisäksi myös luennoin ja vedän ryhmätreenejä isompien (yritys)valmennuskokonaisuuksien osana. Yrityksissä teen ryhmä- tai yksilöliikunnan lisäksi myös henkistä valmennusta mm. persoonallisuustestien muodossa. Lue lisää täältä: valmennus.

Muu osaaminen

Valmennuspalveluni ovat osa suurempaa kokonaisuutta, jota yritykseni Aatelma Oy tuottaa. Siirry tästä Aatelma Creative:n puolelle.

Olen henkeen ja vereen yrittäjä ja minulla on jatkuvasti jokin oman osaamisen kehittämiseen ja laajentamiseen liittyvä projekti käynnissä. Esimerkiksi olen personal trainerin lisäksi mm. journalisti ja taiteilija. Kirjoitin pitkään sisällöntuottajana Tikikselle (eräs Suomen suurimmista hyvinvointimedioista) ja olen kirjoittanut juttuja freelancejournalistina printtimediaan jo vuodesta 2008. Taiteilijana olen pitänyt oman näyttelyn ja teen kuvataidetta harrastuksena ja tilaustöinä. Asiakkaille ja verkkokauppaani teen kaiken materiaalin itse alusta loppuun.

 

Instagram @ainopapinniemi